INFORMATIONSSIDAN
   
 
 

Uppdaterad:   21-12-15

 
   
  Här kommer det efterlängtade tävlingsprogrammet för 2022.
 

Planeringen:

Historien upprepar sig. Alla arrangörsklubbar har samarbetat och flyttat något datum, fast med ett undantag.
 
Det är alltid trist när man lägger ner så mycket arbete och hittar plats för ALLA tävlingar för ALLA klubbar, bara för att få det skjutet i sank av en och samma person på Hacksjöbanan. Ända sedan denna person tvingades lämna kretsstyrelsen för 10 år sedan har han gjort det till sin livsuppgift att förstöra kretsens arbete och tävlingsprogram. Att kriga med krets och förbund är tydligen viktigare än att arrangera tävlingar och har roligt. Och det kostar bara alla en massa strukna tävlingar, det är bara så otroligt onödigt och tråkigt för alla.
 
Kretsen hade som sagt arbetat fram ett komplett och gediget tävlingsprogram där ALLA arrangörer skulle få sina tävlingar, men så blir det alltså inte nu. Vi kan bara beklaga det och göra vad vi kan med de tävlingar som finns kvar, som alltid.

Några notiser:

Kretsmästerskapet i Fält C går på Livgardet, på den tid vi fick av dom. Kretsen kommer att återuppliva Fältgruppen, och vi håller den stora tävlingen tillsammans som vanligt. Nu åter med direkt ledning av kretsstyrelsen.
 
Kretsmästerskapet i Prec B, som låg enligt förbundets stomprogram, försvann då HSO's ordförande på Hacksjöbanan strök bokningen.
 
ÖSM i Precision arrangeras i vår krets av Upplands Väsby på sin hemmabana. Vi andra klubbar får stötta dom med personal.
 
SM i Fält får i Orsa på den normala tidpunkten, medan SM i Prec & MilSnabb går i Östersund i augusti. Detta enligt förbundets plan att prova ett nytt koncept för att minska storleken för arrangörerna. Det finns för och nackdelar med allt, vi får se hur detta experiment går.
 
Och så Covid ... Vi får helt enkelt se hur det utvecklar sig nu (igen). Men vi planerar för det bästa, och förbereder oss på anpassningar vid behov. Vi uppmanar både skyttar och arrangörer att vidta försiktighetsåtgärder oavsett restriktioner. Så vi gör vad vi kan för att hjälpa utvecklingen åt rätt håll.
 
Ta hand om er nu, så siktar vi på nya friska tag efter årsskiftet.

Mvh Skyttesekreteraren

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Om du vill se tidigare års information, gå då till Nyhetsarkivet!