Stockholms Pistolskyttekrets
 
tävlingsprogram

Uppdaterad 2024-01-29 (LBL)

Hej arrangörsklubbar

Nu har en hel del sena underlag inkommit och därför kan vi skicka ut en uppdaterad, och klart roligare lista över arrangörsbidragen 2023.

Vi påminner om att det åligger klubbarna att ansöka om arrangörsbidragen efter genomförd tävling, det betalas ej ut automatiskt. Orsaken är att vi vi vill att klubbarna hittar regelverket/checklistan där alla hållpunkter finns med så ingenting glöms bort under resans gång.

Det är därför det är en god idé att titta på detta redan före säsongen: https://www.skyttekretsen.se/arrangor/Regler_Checklista-tavl.pdf


Kör hårt nu för 2024, snart kommer första tävlingen i kretsen!

Mvh Skyttesekreteraren


 

---------------------------------------------------------------------------------

 

Hej alla skyttar och arrangörer

En liten uppdatering om arbetet med tävlingsprogrammet, som vi alla väntar på.

Sent i höstas informerade förbundet om att SM i Fält, Precision & MilSnabb har senarelagts till mitten av augusti 2023. Som säkert de flesta kan förstå, ställer detta till det ordentligt för tävlingsplaneringen i vårt program.

Detta innebär att det kommer att bli många arrangörer som tvingas byta datum för sina tävlingar. Programmet är ju så späckat som det är, där alla helger är fullbokade, ofta dubbelbokade, och ibland även trippelbokade. Så det går inte att bara flytta en tävling utan att det påverkar alla andra tävlingar under samma halvår. Det här året kommer alla arrangörer få vara beredda på flyttade datum, även om vi försöker minimera det så mycket vi kan.

Nu saknar jag dessutom ett par sista pusselbitar, då jag inväntar besked från en klubb som har flertalet prioriterade tävlingar (bl.a. ett par mästerskap). Klubben är kontaktad och jag förväntar mig besked inom kort. Därefter kommer pusslet att läggas på nytt.

Det tävlingsprogram som kommer att skickas ut kommer få anses som mycket preliminärt. Detta då vi kan räkna med att en del klubbar kommer få problem med sina nya datum. Så det är möjligt att första versionerna av programmet kommer att förändras en hel del under första månaden av året. Vi försöker lösa detta så snart vi kan, så alla tävlingar ska kunna hållas.

Så vänligen ha tålamod, vi jobbar på det.

Mvh Skyttesekreteraren